Volhouden

Je leert wat jij nodig hebt om gefocust te blijven. Hierdoor ga je zelf niet meer mee in de achtbaan van emoties van anderen.

Je hebt heel wat inzichten opgedaan en bent er flink mee aan de slag gegaan. Je merkt ook dat er veranderingen zijn ontstaan en je meer rust en ruimte hebt gekregen. Toch ploppen er van die momenten op die je nog behoorlijk kunnen raken.

Wat is er dan fijner om dan de hulp te kunnen inschakelen die jij nodig hebt!

Ik kijk met je mee en stem af op jouw behoefte. Je mag daarom kiezen om vooraf je casus delen, zodat we tijdens het gesprek direct aan de slag kunnen of tijdens het gesprek me meenemen in jouw situatie. Tijdens de sessie komen we er dan achter of er nog een diepere laag onder zit wat je (nog) belemmerd of dat je gewoon even iemand nodig hebt om te spuien.

Misschien heb je het traject ‘’creëren van rust’’ al bij mij gevolgd, wat het voordeel oplevert dat ik jou en je situatie al ken en we zo sneller de kern te pakken hebben.

Je ontvangt 6 sessies, met de optie om vooraf je casus te mailen om zo sneller afgestemd te zijn en eventuele opdrachten die jou ondersteunen in jouw proces.