Groeisessie

Wat dapper van je dat je stappen wilt zetten om verder te groeien, allereerst als vrouw en daarmee groei je vanzelf als vrouw, moeder en vriendin. Waarschijnlijk vind je het spannend om een gesprek aan te gaan. Dat vond ik vroeger ook toen ik mijn eerste gesprek had gepland. Je stelt je kwetsbaar op, je deelt waar je tegen aan loopt. De gesprekken blijven dan ook tussen ons.

Ik vind het heel dapper dat je toe geeft naar jezelf dat je wel wat steun en inzicht kan gebruiken. Dat is niks om voor te schamen. Het zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn! Te zoeken naar iemand die je begrijpt en je kan ondersteunen in jouw proces. Soms is het fijner om dit te bespreken buiten je netwerk of heb je niemand die je begrijpt.

Ik kan je vertellen dat het delen, waarin je gehoord en gezien wordt zo helend is! Ik heb waardevolle opdrachten die je zoveel verder gaan helpen om in vertrouwen te kunnen leven i.p.v. te overleven.

Daarom heb ik op dinsdagochtend en vrijdagochtend tijd voor jou om te kijken waar je staat en waar je naar toe wilt, waar je tegen aan loopt en of ik je daar eventueel verder mee kan helpen. De inzichtsessie is +- 30 minuten online.

Reserveer voor zaterdag 12 uur een plek, zodat ik een link naar je kan sturen.