Creëren van rust

Phoe wat ben ik toch snel geraakt! Ik word dan zó boos en verdrietig. Ik trek me dan terug in mijn hoofd en blijf er maar over nadenken wat er gebeurt en hoe het anders kan?! Mijn gemoedstoestand slaat ineens om. Ik wil héél graag anders, maar weet niet hoe! Het gebeurt ook wel dat ik ineens ontplof. De boosheid en verdriet stromen er dan uit. Het liefst houd ik deze gevoelens voor mezelf. Een ander hoeft ze niet te zien en zeker niet op deze manier.

Je leert jezelf en je gezin beter kennen. Je gaat snappen waardoor situaties ontstaan. Je gaat ontdekken en ervaren dat jij invloed hebt op hoe situaties zich ontwikkelen. Hoe mooi is het dat je daadwerkelijk als moeder invloed hebt op je gezin! Wil jij het steentje zijn die je gezin helpt verder te groeien naar een warme omgeving waarin je allemaal mag zijn wie je bent en van daaruit verder kunt groeien? De zaadjes liggen al in een ieder. Jouw houding als opvoeder heeft grote invloed op welke zaadjes zich ontkiemen en tot bloei komen. Ligt de nadruk op perfectie, dan zal dit ook in je gezin zichtbaar zijn/worden. Ligt de nadruk op overleven, zal dit ook in het gedrag van jouw kinderen zichtbaar worden.

Jij vindt de actie, die passend is bij jouw behoefte, passend in jouw situatie om vanuit rust te kunnen leven en je gezin te begeleiden in hun ontwikkeling.

Je ontvangt hiervoor de intake, 7 sessies en opdrachten die jou ondersteunen in jouw proces. We stemmen voortdurend af op jouw proces. Deze gaat namelijk na ons contact in de praktijk verder. Hier sluiten we de volgende sessie op aan. Om je alvast op te warmen waarvoor je aan de slag zou gaan kun je GRATIS een opdracht ontvangen die voor jou als een stip aan de horizon mag dienen. Dit is waar ik naar toe wil en naar toe ga als ik actief aan de slag ga.